Reportage: Sociale media: teveel afleiding voor kinderen?

EenVandaag: Reportage Sociale media: teveel afleiding voor kinderen? AVRO, uitzending 30 november 2012. Twitter, Facebook en andere sociale media bieden kinderen afleiding. Veel teveel afleiding: zoveel dat ze vaker blijven zitten of een niveau lager doen. Dat zegt Justine Pardoen van Ouders online. Sinds 2007, met de introductie van smartphone en het enorme succes van social media bij pubers, is het aantal kinderen dat blijft zitten of afstroomt naar een lager niveau enorm toegenomen. Justine Pardoen van Ouders online geeft speciale ouderavonden op scholen over het omgaan met sociale media door hun kroost.

sitestat

Meer over het thema hersenen en gedrag >

Meer over het thema ADHD >

EenVandaag >

Previous Post
Next Post
Comments are closed.